Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyV olšinách, Praha - Strašnice

V olšinách, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 2+kk se šatnou a terasami v činžovním domě v ulici V Olšinách blízko Kubánkého náměstí, jižní strana, orientace do vnitrobloku s parčíkem. WIFI zdarma, metro Strašnická je cca 5 min. Obývací pokoj se vstupem na balkón, sedací souprava, stolek, police, kuchyňská linka ve tvaru L s plynovým sporákem a mikrovlnnou troubou, velká samostaná nerezová lednice, židle. Ve spojovací chodbě oddělené WC a koupelna s vanou, pračkou, s podlahovým topením, s plynovým kotlem, šatna, ložnice se vstupem na terasu, velká postel, komoda. V domě je možnost připojení na rychlý UPC internet a TV. Byt je připraven k nastěhování. Byt není vhodný pro kuřáky. Raději ne domácí zvířata. Prohlídky v pondělí 4.12., v úterý 5.12., ve středu 6.12. vždy v 18.00. Další info na vyžádání v emailu.

We rent a furnished apartment 2 + kk in a tenement house in the street in Olšinách close Kubánkého Square, orientation to the courtyard with a small park. Free WIFI, metro Strašnická is about 5 min.

Living room with access to the balcony, sofa, coffee table, shelves, kitchen L-shaped with gas stove and microwave, large stand-alone stainless steel refrigerator, chairs. In the connecting corridor separate toilet and bathroom with bath, with underfloor heating, dressing room, bedroom with terrace, large bed, dresser. Gas boiler, central heating.

The house has the ability to connect to fast UPC internet and TV. The apartment is ready to move.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176493
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.