Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyHalasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 700 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Pronajmu dlouhodobě byt 1+1 v Brně na Lesné, nejlépe pro jednu osobu (pokoj 18 m2, kuchyně 5 m2) v 8. patře s výhledem na Brno. Cena 8 900,- Kč je konečná včetně nájmu a inkasa. Jedná se o čistý, zrekonstruovaný byt s možností připojení na internet a kabelovou televizi. Nachází se na Halasově náměstí s dobrou dopravní obslužností do centra a možnosti využívat plavecký areál a několik supermarketů v těsné blízkosti. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, kde je elektrický sporák, lednička, pračka, spíž, stůl a židle. V pokoji je matrace a lůžkoviny, zbytek lze vybavit dle vlastního vkusu a požadavku. Možné je i zařídit letní posezení na lodžii. Pronájem minimálně na 2 roky. Požaduji dvouměsíční nájem jako vratnou kauci, při předání bytu v původním stavu. Neplatíte provizi RK.

Long-term let of apartment 1+1 located in Brno – Lesna suitable for one person (room 18 m2, kitchen 5 m2).The apartment is situated on the 8th floor with the beautiful view of Brno.The price 8 900,- Kc includes the final lease and all the bills.The apartment is clean, renovated, located at Halasovo namesti with good transport links to the city center and benefit from the swimming pool and several supermarkets nearby. The apartment is equipped with new kitchen(with an electric stove), refrigerator, washing machine, pantry, table and chairs. The room has a mattress and bedding, the rest can be equipped according to your taste and requirements. It is also possible to arrange summer sitting on the balcony. Rent a minimum of 2 years. Two months rent as a refundable deposit is required (will be returned after the handover of the apartment in good condition). You do not pay a commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176684
Dispozice1+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.