Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 128 m² bez realitkyPodskalí, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Podskalí, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný, atypický 3+kk 128 m2 v OV malého bytového domu v super lokalitě 50m od Masarykova náměstí, v blízkosti hřišť i přírody. Byt je po kompletní rekonstrukci (zateplení, rozvody, stoupačky, dřevěná plovoucí podlaha, okna Vekra s bezpečnostní fólií). Bytu dominuje velká ústřední místnost s odděleným kuchyňským koutem, navazuje ložnice s velkým oknem a výhledem do zeleně a na hřiště, druhá ložnice se samostatným vchodem s výhledem na město. Nadstandardně prostorná koupelna (15m2 + šatna). Dům, rovněž po celkové rekonstrukci (zateplení, fasáda, nová střecha), se nachází 50m od náměstí s nádherným výhledem na historickou část města i do zeleně. K domu náleží společný, dlážděný dvorek 50m2, který lze po dohodě využít pro parkování. Z bytu je dále přístup na půdu o celkové rozloze 30m2 a lze ji využít pro uskladnění věcí. O patro níže v domě je wellness.

Very nice, atypical attic 3 + kk 128 m2 in small apartment building in a prime location close to nature and all the amenities. The flat is after complete reconstruction (insulation, wiring, pipes, wooden floors, Vekra windows with safety film). Large central living room with separate kitchen, bedroom with a large window with beautifull view. Second bedroom with separate entrance. Wide bathroom (15m2 + closet 9m2). House with new insulation, facade and new roof, is located 50 meters from the Masarykovo namesti. Parking in the courtyard. In the house is also a wellness studio. Near the house there is a park, playground, kindergarten, school, shops, bus stop within walking distance, train station, hospital.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176909
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha128
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.