Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 271 m² bez realitkyRokytnice v Orlických horách - Rokytnice v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Rokytnice v Orlických horách - Rokytnice v Orlických horách, Královéhradecký kraj
Cena285 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 209 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji stylovou poloroubenou chalupu v Rokytnici v Orlických horách. Objekt leží v klidné části obce, v údolí říčky Rokytenky, 10 min pěšky od centra obce. Chalupa je určena k větší rekonstrukci, má 2 nadzemní podlaží a je částečně podsklepena klenutým sklepem z kamene. Zastavěná plocha chalupy je 85 m2, s okolním pozemkem tvoří rozlohu 271 m2. Výměra pozemku je menší a nezatěžuje majitelem sečením a údržbou. Chalupa má přípojku elektřiny, obecní vodovod, vlastní septik, na místní kanalizaci se lze napojit šachtou na pozemku cca 5 m od objektu. Příjezd po málo frekventované asfaltové silnici spojující Rokytnici s Kunvaldem, parkování přímo u chalupy. Na objekt lze pohlížet i jako na nejlevnější stavební parcelu v celých Orlických horách – případná výstavba zcela nového objektu je možná ihned a to jen na tzv. ohlášení rekonstrukce.

V obci i okolí množství kulturních, sportovních a rekreačních aktivit. RK nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177046
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha271
VybavenoNevybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.