Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyMádrova, Praha - Modřany

Mádrova, Praha - Modřany
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu útulný byt 2+KK v Modřanech, 43m2

Cena: 9000 Kč +3 500 Kč poplatky

Útulný byt 2+KK o rozloze 43 m2 se nachází ve zrekonstruovaném a zatepleném panelovém domě, v ulici Mádrova 1, na Praze 4. Byt je po rekonstrukci a skládá z ovývacího pokoje, kuchyně vybavené kuchyňskou linkou na míru, ložnice a prostorné předsíně. V koupelně je menší vana. Podlaha v kuchyni, koupelně, na wc a na chodbě je pokryta novou dlažbou. Byt je v osmém patře, je světlý a velmi teplý. Nájem je ve výši 9 000,-, poplatky 3 500 Kč v sobě zahrnují zálohy na vytápění, vodné a stočné, elektřinu nebytových prostor, odvoz odpadů a správu budovy. K bytu náleží sklepní kóje. V dosahu škola, školka, obchody, bus - zastávka Družná, 12 min busem na Kačerov nebo na Smíchovské nádraží. Nejbližší tramvaj je vzdálena dvě zastávky - Poliklinika Modřany. V bytě je přípojka na telefon. Možnost parkování před domem, velice bezpečná ulice. Pronájem možný od března 2012.

A cozy apartment to rent 2 + kk in Modrany, Prague 4,

43 m2

Price: 9000 CZK + 3500 CZK fees

Cozy 2 + kk apartment,43 m2 is located in a renovated and insulated panel house, street Madrova 1, Prague 4. The apartment is renovated and consists of living room, kitchen, bedroom and a spacious corridor (hall). The bathroom has a small bathtub. The floor in the kitchen, bathroom, toilet and the corridor is covered with new tiles. The apartment is on the 8th floor, is bright and very warm. Rent is CZK 9000 + CZK 3 500 fees - involve payments for heating, water, electricity, residential area fees. The apartment has a cellar. Naer you can find the school, kindergarten, shops, bus - stop Druzna, it takes 12 minutes by bus on the Metro stop Kacerov or Smichovske Nadrazi. The tram stop is two bus stops from Druzna – called Poliklinika Modrany. Parking is available in front of the house, a very safe street. Apartment is available since March 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177104
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha43
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.