Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyŠpanělská, Praha - Vinohrady

Španělská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu hezký byt, který je dispozičně řešen jako 3+kk s celkovou výměrou 119m2. Byt je rozdělen na dvě podlaží - mezonet. Jednotka je umístěna v pátém nadzemním podlaží. Výhled z bytu je na Václavské náměstí a historické centrum Prahy. Nájemce si převádí plyn a elektřinu na sebe. Parkování možné před domem na stáních pro rezidenty. Možnost zřízení trvalého bydliště. Ve Španělské ul. jsou též parkovací automaty. Dům je převážně využíván k podnikání. V domě jsou pouze tři bytové jednotky - klid.

I offer to rent a nice apartment, which is designed as 3 + kk with a total area of ​​119 square meters. The apartment is divided into two floors - Maisonette. The unit is located on the fifth floor. View from the apartment is on Wenceslas Square and historical center of Prague. Renter converts the gas and electricity at each other. Parking available in front of the building for residents. Possibility of establishing permanent residence. Spanelska st. is also street with parking computers. The house is predominantly used for business. The house is only three apartment units - peace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177105
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.