Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyU lipové aleje, Praha - Dubeč

U lipové aleje, Praha - DubečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby2 490 Kč


Byt je ve 2. poschodí cihlové izolované novostavby. V obou obytných místnostech je kvalitní plovoucí podlaha, v oknech žaluzie. V koupelně, předsíni a komoře je keramická dlažba a jsou instalována svítidla. Značková kuchyně bílé barvy je vybavena vestavěnými spotřebiči BOSCH v nerezu (myčka nádobí, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, chladnička s mrazničkou, sklokeramický varný panel, digestoř, pracovní i náladové osvětlení). V prostorné koupelně obložené keramickými obklady je umyvadlo, sprchový kout, toaleta a přípojné místo pro pračku. Byt má bezpečnostní dveře a je připraven k montáži EZS, náleží k němu i sklepní kóje o velikosti 2,5 m2. K bytu lze za 950,- /měs. + 290,- poplatky pronajmout podzemní garážové stání s vraty s dálkovým ovládáním.

Dům je umístěn v klidném prostředí u skutečné lipové aleje s výhledem z obývacího pokoje a terasy na západ právě na ni a dále do zeleně, večer na obzoru září světla Prahy. Z ložnice je výhled na východ do nádvoří se sadovou úpravou. Stanice několika linek autobusů MHD je vzdálena asi 150 m, jízdní doba k metru A Hostivař, B Černý Most nebo C Háje je asi 15 minut. Nedaleko je přírodní rezervace Rohožník, louky a několik rybníků, okolí je protkáno sítí cyklostezek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177168
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.