Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 100 m² bez realitkyVinohradska, Praha - Vinohrady

Vinohradska, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné8 000 Kč


Prostorný zařízený pokoj v bytě se dvěma ložnicemi na Vinohradské ulici. Skvělá lokalita: poblíž budovy Československého rozhlasu, IP Pavlova, náměstí Míru a Václavského náměstí!!!

Byt má terasu, myčku, vysokorychlostní WIFI, koupelnu s vanou, plně vybavenou kuchyň. Místnost je ideální pro pár nebo dvojici přátel: nájem 8000Kč + poplatky za obě osoby (voda, elektrina, odpad atd.) 2000Kč. Více info: rodkant@gmail.com nebo +420 733 600 894. K dispozici od konce dubna.

K nastěhování: 01/05/2009

 I’m offering a spacious furnished room in a two bedroom flat at Vinohradska Street. Perfect location: very close to Czechoslovak radio building, I. P. Pavlova, namesti Miru and Wenceslaw Square! Best place to live: gyms, parks, stores, bars, pubs, restaurants, etc at walking distance.

You’ll share the flat with a neat, respectful Mexican guy that likes everything related to art, cooking, sports, and different cultures. I work and study and easily get along with people :)

Flat has terrace, dishwasher, high speed WIFI, full bathroom with bathtub and equipped kitchen. Room is perfect for a couple or a pair of friends: rent 8000Kč + utilities per person (water, electricity, etc) 2000Kč. Long term preferred but open to short term too. Deposit 8000 CZK (can be given in two parts).

More info: rodkant@gmail.com or +420 733 600 894.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17737
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha100
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.