Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 46 m² bez realitkyFrantiška Kadlece, Praha - Libeň

Františka Kadlece, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 300 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Pronajmu velmi vkusně zrekonstruovaný částečně zařízený byt 1+1 s balkonem o velikosti 46m2 , celková rekonstrukce dokončena v únoru 2012. Činžovní dům má pouze 4 patra, je cihlový z roku 1962 v památkově chráněné zóně v klidné ulici a s vnitroblokem. Byt se nachází v 1.patře bez výtahu. Místnost s kuchyní cca 15m2 se dá využít i jako obývací pokoj, výhled je do ulice. V bytě je komora, v koupelně je sprchový kout z velmi kvalitních materiálů, vanička litý mramor, zástěna Ravak, podomítková baterie je připojena na pevnou sprchu a zároveň ruční sprchu , závěsné WC a pračka. Ložnice s balkonem cca 18m2 výhled do klidného vnitrobloku. Podlaha v ložnici je dřevěná plovoucí, v předsíni a kuchyni moderní PVC v dekoru dub. Nová kuchyňská linka - plynová deska + trouba a barové sezení. V bytě je rozvod společné televize, internet lze zřídit. Zastávka tramvaje Vosmíkových cca 150m, 3 stanice metro Palmovka nebo metro Kobylisy. Bydlení je vhodné pro pár. Převod el. energie a plynu na podnájemníka.

Owner is offering property for rent.

Quiet and easily accessible location, 15 minutes by tram to the center or 7 minutes to the nearest tube station (B and C). Newly refurbished 2 bedroom flat (1 bedroom involves fully equipped kitchen) with luxury bathroom.

Central heating, street parking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177796
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.