Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyDrtinova, Praha - Smíchov

Drtinova, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné31 000 Kč


A5 Pronájem krásného světlého, nezařízeného (nebo zařízeného na přání) bytu 2+kk (65m2), ul. Drtinova, Praha 5, Smíchov. Je orientován na jih, má dřevěnou podlahu, rohovou vanu, bidet a vlastní plynový kotel. Plně vybavená kuchyně a pračka k dodání. Možnost využití sklepu. Nachází se ve 2. patře nově zrekonstruovaného domu s výtahem, v klidné ulici, 3 min. pěšky od tramvajové zastávky Švandovo divadlo.

Vyhledávaná lokalita s vynikající dostupností do historického centra Prahy, nedaleko Petřín, Kampa, 3 tram. zastávky od Karlova mostu i Václavského náměstí. Výborná dostupnost na metro Anděl s obchodním centrem Nový Smíchov, Malostranská i Národní třída.

Přímý vlastník, žádné poplatky realitní kanceláři.

+ nízké poplatky za spotřebu

A5 We offer to rent a beautiful bright, unfurnished (or furnished on request) apartment 2+kk (65m2), on the 2nd floor, Drtinova St., Prague 5, Smíchov. The flat is situated in a newly renovated building with lift, has wooden floor, corner bathtub, bidet and own gas boiler. Fully fitted kitchen and washing machine to deliver. Possibility of a cellar. It´s oriented to the south and located in a quiet street, 3 min. walk from the tram stop Švandovo divadlo.

Excellent access to the historical center of Prague, near Petrin hills, Kampa park, 3 tram stops to Charles Bridge or Wenceslas Square. Close to metro stations Anděl with shopping centre Nový Smíchov, Malostranská and Národní třída.

Direct owner, no agency fee.

+ low services (gas, electricity...)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177928
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.