Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyVětrná, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

Větrná, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt v osmém (posledním) patře rekonstruovaného panelového domu na sídlišti Šumava v Českých Budějovicích. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu.

Byt je světlý, slunný – orientovaný na ZJZ s volným výhledem. Plastová okna, nově vymalovaný, nové podlahy (vstup, šatna, koupelna, WC – dlažba, kuchyně, pokoje – vinyl).

Ústřední dálkové topení a dodávky teplé vody, plynový sporák, kuchyňská linka.

Dům je zateplený, vstup do domu je zabezpečen kamerami a automatickým zámkem (otevírání dveří zadáním kódu nebo čipem), v domě je nový výtah.

V pěším dosahu je veškerá vybavenost, zastávky MHD 3-5 minut od domu (trolejbus, denní i noční autobus). V blízkosti jsou prodejny Albert, Billa, Alza, kino Cinestar, několik restaurací, v docházkové vzdálenosti je i obchodní dům Tesco. Parkování je možné přímo před domem a v přilehlé ulici. Možnost připojení kabelové televize a internetu.

Zálohy na služby a energie (dodávka teplé a studené vody, dodávka tepla – topení, úklid chodeb, svoz odpadu apod.) ve výši 1500 Kč měsíčně jsou předmětem ročního vyúčtování podle skutečných nákladů (spotřeby).

Smlouvu o dodávce plynu a elektřiny přebere nájemník na sebe a náklady bude hradit podle skutečné spotřeby přímo dodavateli.

Nájemní smlouva na dobu určitou (1 rok) s automatickým prodlužováním, výpovědní lhůta 3 měsíce, kauce 3 měsíční nájmy. Žádné provize.

Pro prohlídku bytu pište e-mailem na Vetrna-CB@seznam.cz nebo volejte na číslo 608761836.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178049
Dispozice2+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha59
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.