Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyRokycanská, Plzeň - Lobzy, Plzeňský kraj

Rokycanská, Plzeň - Lobzy, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 903 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji pěkný, velký byt 76 m2 v lokalitě Plzeň Lobzy.Byt je situován ve čtvrtém patře klidného,kompletně revitalizovaného domu. Má nadstardantně velký rozměr.Z rozhlehlé chodby na jejím konci je komora.Jednotlivé pokoje jsou samostatné neprůchozí. Ve všech pokojích jsou položeny parkety, v kuchyni lino v koupelně dlažba.Okna jsou nová plastová. Prostorné pokoje poskytují značný prostor pro početnější rodinu. Při vstupu do chodby je po pravé staně ložnice, vedle je samostatný vchod do WC a dále pak do velké kuchyně z které je vchod do koupelny. Vedle kuchyně je situovaný další pokoj a přes chodbu obývací pokoj.

V domě je sušárna, kočárkovna, malá dílna a zděný sklep.Okolí domu je klidné s výbornou občanskou vybaveností. Přes ulici je MŠ hned následuje ZŠ. 100 m od budovy jsou dvě linky MD a obchody. Parkování před a za domem.Vzhledem k lokalitě a velikosti byt zaslouží pozornost. Kdykoliv na tel.č. 605 966 366 lze zavolat a zajistit prohlídku. Foto bude dodáno !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178080
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.