Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Tusarova, Praha - Holešovice
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tusarova, Praha 7 - Holešovice

Prodávám pěkný, klidný, prostorný a světlý družstevní byt 2+1 s podlahovou plochou 65,41 m2 ve 4.-5. patře rondokubistického domu. Okna neobvykle světlého bytu se stropy 3 a 3,3m jsou orintovaná do ulice na východ a na západ do dvora. Byt je po kvalitní rekonstrukci, kterou jsem prováděl pro vlastní bydlení, nové etážové plynové topení (turbo kotel) s měď.rozvody v podlaze, rozvody elektro v mědi, rozvod plynu v mědi, rozvody počítačové sítě a UPC, rozvody vody a kanalizace v plastu, obklady, EURO okna do ulice, plovoucí podlaha, parkety. Nadstandardně jistič pro zátěžové spotřebiče 25 A. Byt je možné dořešit dle vlastních představ. V bytě je úložná komora (1,7m²). Díky schopnému vedení družstva je celý dům postupně bez dluhů renovován (stoupačky vody, kanalizace, plynu, nová Euro okna, nová střecha) a nyní je v plánu oprava fasády a zřízení výtahu. Peníze ve fondu jsou. Pozemky náležící k domu jsou v nadstandardním rozsahu. Dalším bonusem, je prázdná půda v domě, která jednou rovněž přinese slušné peníze. Současný nájem bytu je pouze 2 150,- Kč/měsíc (fond+služby).

Jedná se o lokalitu Prahy 7 – Holešovic, Tusarova ulice s 10 min. dostupností centra Prahy, 3 min. metro Vltavská, tram, u Holešovické tržnice, Stromovka cca 10 min chůze, výborné napojení na hlavní výpadové komunikace z města. Možnost bezproblémového rezidenčního parkování u domu. Vlastníkem domu je družstvo, které nabylo dům v rámci privatizace majetku Městské části, takže se jedná o standardní prodej členského podílu. Převod do osobního vlastnictví již v příštím roce 2013.

Byt jsem pořídil a rekonstruoval pro dceru, která mezitím porodila a s capartem bez výtahu do 4.patra je problém. Koupila si byt na hypo jinde a proto prodávám.

Cena 2.800.000,- Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178194
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.