Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyKosmická, Praha - Háje

Kosmická, Praha - HájeČástečně vybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 251 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím k prodeji byt 3 + kk/L v osobním vlastnictví v původním stavu o celkové ploše 65,2 m2 (plocha bytu 65,2 m2 + lodžie 3,1 m2) ve 4. patře zrekonstruovaného, zatepleného a vzorně udržovaného 8-mi patrového panelového domu s novým velkým výtahem. Byt se nachází v nerušené tiché lokalitě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti vstup do metra Háje, bohaté nákupní možnosti, lékaři a lékárny, chirurgie, rehabilitace. Do 5ti minut chůze multikino, restaurace, školy, školky, úřady, 4 banky, pošta. K rekreaci lze využít blízké Hostivařské přehrady a parku, a Milíčovského lesa. K bytu patří sklep, dům má prádelnu/sušárnu.

Apartment 3 + kitchenette in private ownership in its original condition, total space ​​65.2 square meters (floor area 65.2 m2 + 3.1 m2 enclosed balcony) in the 4th floor, renovated, thermally insulated and well-maintained 8-storeyed house with a new big lift. The apartment is located in a quiet undisturbed location with excellent access and public facilities. Near the entrance to the metro Háje, wide shopping possibilities, doctors and pharmacies, surgery and rehabilitation. Within 5 minutes walk: cinema, restaurants, schools, kindergartens, state offices, 4 banks, post office. You can spend your free time at Hostivař dam and park, and Milíčov forest. The cellar included, the house has a laundry / drying room.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178239
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.