Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyVýstavní, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Výstavní, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu starší, ale útulný byt 2+1 v žádané lokalitě Staré Brno (ul. Výstavní).

Byt je ve 3. patře cihlového domu, který během let 2010-2011 prošel kompletní revitalizací (zateplení, nový výtah, nové balkony, elektřina + zvonky). 200 m od domu hlavní dopravní uzel Mendlovo nám., 5 min. chůze BVV, 10 min. chůze centrum města. Veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, pošta, nemocnice, restaurace, potraviny, obchody. Parkování zdarma u domu.

Celková plocha bytu je 56 m2, pokoje 19 m2 a 17 m2, balkon 3 m2, sklep. Byt je orientovaný na JZ, prošel několika úpravami (nová plastová okna, nové stoupačky, nové WC, nové jističe), podlahy parkety, koberce, pvc s imitací parket. V kuchyni kuchyňská linka, lednice, sporák AEG Electrolux s indukční sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, stůl, židle. V předsíni původní vestavná skříň. Jádro původní, ale v dobrém stavu, nové WC, nová pračka Indesit. Obývací pokoj průchozí, s rozkládací pohovkou, stolkem, knihovnou, šatní skříní. Ložnice s manželskou postelí, šatní skříní a pracovním stolem.

Byt je k dispozici od 1.8.2013, preferuji dlouhodobý pronájem, ne RK, ne kuřáci, ne zvířata. Cena 9.000 + 3.000 poplatky + elektřina (nájemce si převádí na sebe). Možno ponechat stávající UPC kabelovou tv a vysokorychlostní internet – lze po domluvě zrušit. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178278
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.