Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyCiolkovského, Praha - Ruzyně

Ciolkovského, Praha - RuzyněČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Krásný nově zrekonstruovaný byt 2+kk v docházkové vzdálenosti od Divoké Šárky. Rychlé spojení na metro A – Dejvická (autobusem 11 minut). Dobří sousedé. Klidné sídliště. Výborné pekařství, cukrárna a Billa – vše do 100 kroků od domu.

Upřesnění: Celková plocha bytu 41,8 m2. Obývací pokoj (5,3 x 3,1 m), ložnice (4 x 3,5 m). Sklep 1,5 m2. Zděné jádro. V pokojích kvalitní plovoucí podlaha (imitace norský jasan), v předsíni a v kuchyni dlažba. Kuchyňská linka, lednička, mikrovlnka, pračka. Šatní skříň v ložnici a vestavná skříň v předsíni. Přípojka na kabelovou televizi s možností rychlého levného internetu (UPC). Dům je zateplen. Na patře je společný balkón. V bytě se nesmí kouřit. Byt je po kompletní rekonstrukci.

Beautiful flat 2 rooms + kitchen, walking distance to Divoká Šárka (woods, pastures, rocks, meadows, lake, brook), 11 minutes by public transport (bus 119) to subway station Dejvická (line A). 42 square meters. Friendly neighbours, quiet neiboroughood, amiable bakery and sweet shop, Supermarket Billa 100 m from the house. It is forbidden to smoke in the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178322
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.