Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyDělnická, Bruntál - Bruntál-město, Moravskoslezský kraj

Dělnická, Bruntál - Bruntál-město, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena750 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví 2+1 celková plocha 60m2 ve 4NP/7 s výtahem v panel.domě ul.Dělnická v Bruntále ve výborném technickém stavu.V roce 2011 bylo provedeno zateplení domu, nová fasáda a výměna oken za plastová - trojskla.Podlahy dřevěné zachovalé parkety pokryté změkčeným PVC, v předsíní vestavěná skříň,pokoje jsou neprůchozí a na stropech jsou polystyrénové kazety, velmi nízké náklady na bydlení.Byt je velmi slunný a náleží k němu zděný sklep,balkón společný na poschodí (velmi solidní lidé).Je možnost prodeje kompletně zařízeného bytu.Párkování před domem,volný ihned v klidné části města 5 min. od centra.

Offer for sale of dwelling property 2 +1 total area of ​​60 square meters of 4NP / 7 with an elevator in a block of flats in Bruntál ul.Dělnická .In 2011 was carried home insulation, new facade and windows were replaced with plastic ones - triple. wooden parquet floors covered with preserved softened PVC in hallway built-in wardrobe, separate rooms and the ceilings are polystyrene cassettes.Apartment is very sunny and it belongs to the brick cellar, common balcony on the floor (very solid people). the possibility of selling fully furnished .Parking in front of the house, available immediately in a quiet location 5 minutes from the center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178341
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.