Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyDěkanská vinice I, Praha - Nusle

Děkanská vinice I, Praha - Nusle
Měsíční nájemné6 000 Kč


Praha 4, 2 volné pokoje pro dívky ve 3 1 u metra Pražského povstání - od 1.3. 2008

Od 1.3. 2008 hledám nové spolubydlící do 2 samostatných pokojů v pěkném 3 1 cca 100 metrů od stanice metra Pražského povstání na Praze 4. Hledám pohodové, pracující a spolehlivé (nájem včas platící:O)), přátelské a čistotné dívky kolem 30, nabízím totéž. Pokoje jsou o velikosti 4 m/3,5 m a 3 m/5 m. Jeden je nezařízený, ve druhém je skříň knihovna a police. Oba mají plastová okna s žaluziemi a na podlaze jsou koberce. Nájem včetně služeb dělá - podle spotřeby - kolem 6000 Kč/měs na jeden pokoj. Při podpisu nájemní smlouvy se platí nájem na březen a záloha na poslední měsíc bydlení ve výši 5 000 Kč. Smlouva s majitelkou se uzavírá na rok, s možností prodloužení a oboustrannou výpovědní lhůtou 2 měsíce.

Společná je koupelna a kuchyňka, k dispozici je pračka, lednice, mikrovlnka, možnost připojit si UPC. Výhodou je skvělé spojení z/do cetra v kteroukoli hodinu a pouhých 10 minut pěšky na Vyšehrad :o). Kdo dřív přijde...

K nastěhování: 1/3/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1784
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Plocha80
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.