Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 153 m² bez realitkyBeranových, Praha - Letňany

Beranových, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK NEVOLAT! Nabízíme k prodeji luxusní, slunný byt 153m2 v 8 NP, NOVOSTAVBU (kolaudace 12/2011) 4+kk (96m2), s balkonem (12m2), terasou (45m2), sklepem (6m2) a samostatnou uzamykatelnou garáží (20m2) přímo v domě. V bytě je moderní koupelna s vanou, 2x WC, všechny pokoje samostatné s panoramatickým výhledem do okolí. Novostavba prosinec 2011, plná záruka, v domě výtah. Orientace J, Z, V. Okna plastová, v pokojích plovoucí podlahy, v kuchyňském koutě a chodbě dlažba. Kuchyně plně zařízená - kuchyňská linka Nobilia. V bytě bezpečnostní dveře, čipový systém v domě. Z balkonu výhled na dětské hřiště a park. Klidná a hezká lokalita, v blízkém okolí hodně zeleně pro různé sportovní vyžití, výborná občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost - 4 minuty od metra Letňany, 200 m od autobusové zastávky. Nová výstavba u křižovatky ulic Beranových a Kopřivnická, Praha 9. V případě Vašeho zájmu neváhejte kdykoli kontaktovat. RK nevolat!

Martin Doseděl

603428521

martin.dosedel@gmail.com

Large sunny flat for sale. 3-bedroom (4+kk) flat in desired and quiet district of Praha-Letnany. Newly built partly furbished flat with spacious terrace and balcony, double toilet, garage and cellar. The flat is located just 2 minute walk from bus station which takes you to the metro station in 4 minutes. All amenities in the surroundings - 2 shopping centres, kindergarden and elementary school, post office and many others. Convenient connection to/from downtown also in night hours. Several parks and jogging tracks around.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178560
Dispozice4+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Užitná plocha153
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.