Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyŽebětínek, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Žebětínek, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 780 Kč

+ Poplatky za služby1 678 Kč


Nabízím k pronájmu kompletně zařízenou garsonku ve čtvrtdomku se společným vchodem. Byt se nachází v druhém patře staršího domu po částečné rekonstrukci (nová okna, topení, sprchový kout a záchod) v klidné lokalitě v Brně-Medlánkách, vzdálenost od centra asi 20 minut (tram. č.1, bus 41, 65, 71, 90). Lokalita je 20 minut pěší chůze od Technologického parku v Králově Poli. Garsonka je zařízená rozkládacím lůžkem, pracovním stolem, židlemi, skříněmi a sekretářem. Její součástí je kuchyňský koutek s elektrickým vařičem (dvouplotýnkou) a ledničkou. V domě je zaveden internet (wi-fi). Po dohodě lze sdílet kuchyňský dřez umístěný v prvním patře domu a pračku v přízemí domu. Nájemníci mohou užívat garáž, dílnu, sklep, zahrádku a terasu. Koncepci domu je nutno vidět osobně. Měsíční nájem: 4780,- Kč + zúčtovatelná záloha na služby (plyn, elektřina, voda, internet, popelnice: 1678,- Kč). Kauce: jeden měsíční nájem. Pronájem je možný pro cizince, studenty, majitele malých zvířat. Pro kuřáky je výhodou terasa. Byt bude volný od 3. 9. 2012. Prohlídky 2. 9. 2012.

Offering for rent a fully furnished studio apartment in the house with common entrance. The apartment is located on the second floor of an older house after partial reconstruction (new windows, heating, shower and toilet) in a quiet location in Brno-Medlánky. Distance from the center about: 20 minutes (tram No. 1, bus 41, 65, 71, 90). Walking distance (20 minutes) from Technological park in Kralovo Pole. The studio is equipped with sofa bed, desk, chairs, cabinets and secretary. It includes a kitchenette with electric cooker and a refrigerator. The house is connected to the internet (wi-fi). Tenants may use the garage, workshop, cellar, garden and terrace. There is a possibility to share a kitchen sink located on the first floor of the house and washing machine in the basement. The concept of the house must be seen in person. Monthly rent: 4780 CZK + backup service deposit (gas, electricity, water, internet: 1678 CZK, final account once a year). Deposit: one month's rent. Renting is possible for foreigners, students, owners of small animals are welcome. Smoking in preference only at the terrace. Appartment will be free 3 September 2012. Visits 2 September 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178573
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.