Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 105 m² bez realitkyNemojov - Dolní Nemojov, Královéhradecký kraj

Nemojov - Dolní Nemojov, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena1 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 931 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům v Nemojově u Dvora Králové nad Labem, pozemek celkem 1586m2,z toho zahrada 1115m2, stavební parcela 471m2 se zastavěnou plochou 105m2.

Dům se nachází zhruba 9m od obecního úřadu, zastávky autobusu, pošty, restaurace a obchodu COOP. Je umístěn v ulici rovnoběžné s hlavní silnicí do Dvora Králové. Přesto se jedná o klidnou oblast, protože je odstíněna od uvedené komunikace dvěma řadami nemovitostí. Dům je situován na rovném pozemku s nepatrným sklonem na jih a je velmi dobře osluněn. Poblíž je několik rodinných domů, škola a tenisové kurty. Z domu je překrásný výhled na protější stráň v údolí Labe, se sjezdovkou na Zvičině. Na severní straně nemovitosti je louka a ve vzdálenosti asi 100m začínají rozsáhlé lesy. V docházkové vzdálenosti je na Labi impresivní vodní dílo „Les Království“.

Jedná se architektonicky pěkný dům, ve kterém nebyly provedeny necitlivé zásahy. Zvláště zajímavý je interier. Za zmínku stojí především poutavě řešený hlavní pokoj s dřevem vykládaným stropem. Zajímavost pokoje podtrhuje funkční a dobře táhnoucí krb. Z kuchyně orientované na slunný západ je vybudován přímý přístup na zahradu. Kromě toho je v přízemí ještě hala, která částečně sloužila jako zimní zahrada, dále jedna místnost orientována na jih, koupelna a WC. V podkroví jsou 2 ložnice a dílna, kterou je možné předělat na třetí ložnici. Žádná místnost nemá okna orientována na sever. Nově je položena střecha a rovněž je budova nově omítnuta. Dům je napojen na elektřinu, vodu a je budována kanalizace a rozvod plynu. Topení v kuchyni je podlahové, v ostatních místnostech je ústřední topení napojené na dvoupalivový systém elektřiny a pevných paliv. V přístavbě domu se nacházejí prostory pro skladování topiva a garážování.

Pokud nehledáte novostavbu bez osobitosti, ale dům s duší mohla by to být vaše volba.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178608
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.