Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 86 m² bez realitkyNavrátilova, Praha - Nové Město

Navrátilova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena6 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 838 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt 4+1 vzniklý ze dvou plně vybavených bytových jednotek (garsonka a 3+1) se samostatnými vchody. Čtvrté patro nabízí výhled do klidné ulice a vnitrobloku. Původní parkety jsou zakryté linem, topení WAV, ve větším bytě ložnice, dva menší pokoje, chodba, kuchyň a samostatná koupena a WC. V menším bytě koupelna se sprchou a WC, kuchyňský kout a patro na spaní. Nabízí se možnost rekonstrukce dle vlastních představ nebo pronájem samostatných jednotek či pokojů. Skvělá lokalita jen pár minut od Václavského náměstí. Příjemné bydlení v místě s veškerou vybaveností, tram a metro v dosahu.

Pro možnost prohlídky mě prosím kontaktujte.

-- !Realitky nekontaktovat! --

Prague 1. nice apartment 4+1 (one-room flat + 3+1) -- Exclusive offer a flat 4+1 created of two fully equipped apartments (one-room flat and 3+1) with separate entrances. The fourth floor overlooking the quiet street and courtyard. The original parquets are covered with linoleum, WAV heating, in larger apartman is large bedroom, two smaller rooms, hall, kitchen and bathroom and separate toilet. In smaller one is bathroom with shower and toilet, kitchenette and a storey for sleeping. It offers the possibility of reconstruction according to your own ideas or rent individual rooms or units. Great location just a few minutes from Wenceslas Square, but in a quiet location overlooking the Art Nouveau facade of the building opposite and tower of old Prague. Comfortable living in a place with all amenities, metro and tram within reach.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178712
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.