Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 830 m² bez realitkyVrchovina, Nová Paka - Vrchovina, Královéhradecký kraj

Vrchovina, Nová Paka - Vrchovina, Královéhradecký kraj
Cena0 Kč


Pěkná rekreační chalupa s terasovitou zahradou v obci Vrchovina-Nová Paka, okres Jičín. Nachází se u hlavní silnice směr Jizerské hory a Krkonoše přímo naproti penzionu/restauraci Mája. Je po částečné rekonstrukci, z části roubená, s velkou stodolou a malým klenutým sklípkem. Prodává se včetně vybavení. Pěkné slunné místo na jižní straně vhodné k rekreaci nebo k trvalému bydlení. Přípojky: elektrika 230/380 V, voda-studniční včetně rozvodů do domu, kanalizace-septik, topení-na pevná paliva, ohřev teplé vody-není, plyn-není. Dispozice: 1PP-sklep; 1NP-chodba, roubená obytná místnost, suché WC, není zde koupelna(mozno zbudovat)- pouze umyvadlo s tekoucí studenou vodou, roubená místnost s vodárnou na níž navazuje garáž a dále obývací pokoj s kk se schodištěm do 2 NP, kde je umístěná ložnice celá obložená světlými palubkami a z ní je přístup na půdu. Celková výměra pozemku včetně domu, zahrady a stodoly je 830 m2.

Nutné opravy případně úpravy dle požadavků budoucího vlastníka.

Nemovitost je k dispozici ihned po zaplacení.

Cena: 1.199.000 CZK

Nice cottage in Czech Republic - Vrchovina - Nová Paka -

on the road to the mountains Krkonoše and Jizerské hory fully furnished with nice garden and barn. South sunny side in the front of the penzion/restaurant Mája.

Free immediately after the payment.

Price: 1.199.000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1788
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha830
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.