Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyDusíkova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Dusíkova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem nadstandardně vybaveného bytu 3+kk (80m2) v novostavbě ve velmi oblíbené lokalitě Brno - Lesná / Nové Majdalenky.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s plně vestavěnými spotřebiči, koženou rozkládací sedačkou, televizí,internet, pračkou, sušičkou, nábytkem na míru (vestavěné skříně, postel se zdravotní matrací), bezpečnostními dveřmi NEXT a kvalitní dřevěnou podlahou.

Výhodou bytu je prostorná komora, pracovní kout, příjemná terasa a možnost parkovacího stání přímo ve vchodě. Za parkovací stání je příplatek 1000 Kč/měs.

Prohlídky možné po domluvě kdykoliv.

We offer a rent of a flat (80m2 - two bedrooms + living room with kitchen) in a very popular Brno location Lesna / Nove Majdalenky.

The flat is fully equipped with kitchen, leather sofa, TV set, internet, washing maschine, dryer, tailor made furniture, security door and wooden floor.

The advantage of the apartment are pleasant terrace and a parking space. For parking there is a surcharge of CZK 1,000 per month.

A visit can be arranged at any time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178995
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.