Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 72 m² bez realitkyTáborská, Praha - Nusle

Táborská, Praha - Nusle
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 385 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Dovoluji si Vám nabídnout velmi hezky řešený byt 2+1 v osobním vlastnictví s možností přestavby na 3+kk o velikosti 72 m2 v Praze 4 - Nuslích, ulice Táborská.

Byt se nachází v nedávné době kompletně zrekonstruovaném 5ti patrovém činžovním domě z roku 1930 - nová okna, fasáda, výtah, společné prostory, nové rozvody vody, plynu, elektřiny atd. Byt je v prvním patře (nejedná se o přízemí - okna bytu jsou ze strany vnitrobloku cca 6 m vysoko, ze strany ulice cca 4 m vysoko) a je určen k rekonstrukci.

Z čtvercové předsíně (15 m2) se vchází do 3 vzájemně neprůchozích místností (15 m2 + komora 1 m2, 17 m2 a 19 m2). Současná kuchyň a ložnice jsou orientovány do klidného a udržovaného vnitrobloku, obývací pokoj je do ulice. Koupelna je s vanou (4 m2), WC je zvlášť (1m 2).

Ve dvou pokojích jsou původní parkety, v celém bytě jsou původní dřevěné zárubně a dveře. Ohřev teplé vody v současné době zajišťuje plynová karma, umístěná v koupelně, topeni 3x WAW je cca 3 roky staré. Výška stropů 2,9 m. K bytu patří sklep o výměře 9 m2.

Velmi nízké měsíční poplatky. Atraktivní lokalita, v blízkosti park Jezerka, výborné dopravní spojení, tramvaj v místě, metro C Vyšehrad 5 min. chůze, veškerá občanská vybavenost. Byt je vyklizen a je ihned k dispozici.

Kontakt tel.: 721 352 536

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179310
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.