Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Vinohrady

U Zvonařky, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné15 500 Kč


 luxusní 2+kk P. 2, Vinohrady – v hlíd. komplexu Zvonařka

- dobrá dostupnost: blízko centra – blízko Václ. náměstí, u metra IP Pavlova (trasa C) a Nám. Míru (trasa A) a tramvají, dobrá i dopravní dostupnost - magistrála nedaleko

- 2+kk o výměře 48,5m2 – zařízený: vstupní hala s vestavěnými skříněmi, dřevěná buková plovoucí podlaha. Koupelna se sprchou, umyvadlem a WC (vše s keram.obkladem). Ložnice s bukovou dřevěnou plovoucí podlahou, vest. skříněmi a postelí (140) a nočním stolkem. Prostorný obývací pokoj s velkými okny do klideného dvora a dřevěnou pl. bukovou podlahou, vybavený: sedací soupravou (kožená zn. Natuzzi), skříňky a stolky, jídelním koutem (stůl a židle) a kuchyňským koutem (linka Koryna s ledničkou s mrazákem, sklokeramickou ohřívací deskou). Vybavení lze event. odstěhovat.

Vytápění a ohřev TUV plynem – vlastní kotel Junkers s programovatelným spínacím termostatem. V bytě rozvod satelitní TV, telefon na recepci a do bazénu. Vše připraveno i pro telefon a kabelovou televizi. Byt je v osobním vlastnictví. Přímo pod objektem, je garážové stání – dostupné z výtahu, které lze též k jednotce pronajmout.

Jednotka je situována do velmi klidného vnitrobloku, upraveného, se zelení. Celý komplex je obklopen zahradou, která je v péči profesionálních zahradníků. Stavba je cihlová kolaudována r. 2003.

Areál je hlídaný, s recepcí – 24 hodinová ostraha - obchází komplex, hlídá i u vchodu (recepce) i vjezdy do garáže, v bytě alarm - zabezpečovací zařízení napojené na ostrahu v areálu.

- součástí pronájmu vlastní (pouze pro bydlící) luxusní krytý ohřívaný (27C) bazén (nerez 12,5 x 6 m s výřivkami a protiproudem a šatnami) + cca 50m terasa u bazénu a 150m terasa s lavičkami a výhledem na Prahu nad bazénem - u domu.

- k nastěhování od 2.6.2009. Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem- minimální doba nájmu je jeden rok - Výše měsíčního nájmu za jednotku je 15.500Kč, (za garáž, pokud požadována 2500 Kč) + cca 2500 služby (úklid, odpad, výtahy, bazén, zahradník, ostraha ..) + cca 1000 poplatky za energie (plyn, el.en.). Platba měsíc předem (do 15. ledna na únor) + jednoměsíční kauce.

- tel. majitel: +420775277322

K nastěhování: 2/6/2009

 Upscale, guarded 2+KK Prague 2, Vinohrady – Zvonarka residential complex

- Easy accessible by car and on foot - close to downtown (václavské náměstí), close to subway (IP Pavlova and Namssti Miru), close to trams

- 2+kk, area 48m2, 3rd floor (with lift) fully furnished (2 walk in closetts, leather Natuzzi sofa+table, bed+table, dining table+chairs, Koryna kitchen incl.fridge, stove), upon request can be selected furniture also moved out, own heating (Junkers-gas boiler), alarm conected to the guard, own satelite TV, apt. is oriented to the quiet, yard surrounded by garden. The whole residence is paled, with a neat garden, finished 2003, with reception at the entry, 24 houres guard.

- The rent includes entry into private swimming pool at house (temperated 27C, 12,5x6m, counterflow), 50m terrace right at the pool, 150m above (with nice view over town). Rent may include a garage place bellow the object at lift access).

- Available from 2.6.2009. We favour a long-term letting- 1 year is a minimum. 15.500Kč for the apartment, 2500Kč for the garage + services (about 2500) and energy (about 1000Kč). One month advance payment (15.january for February). One month high deposit.

Tel. owner: +420- 775277322

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17942
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha49
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.