Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyDestinové, Praha - Košíře

Destinové, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme Vám pronájem bytu 90m2 v prvním patře cihlového domečku z 50. let s krásným výhledem na V,J,Z v klidném zeleném prostředí na Šmukýřce v Košířích (15 min. busem 123 z Anděla, 5 min. pěšky do parku na Vidouli, bezproblémové parkování přímo před domem).Byt 3+1 je částečně zařízen, je k disp. sklep, komora, zahrada kolem domu a byt je možno si pronajmout (i s poplatky,energiemi a internetem)celý za 17 000.Stěhujeme se mimo Prahu - při rychlém jednání SLEVA!Rádi Vás uvidíme, uslyšíme a uvítáme doma – pište, volejte.

We rent an apartment of 90 m2 on the first floor of a small brick house from the 50s, with beautiful views to E,S,W and garden in a peaceful green surroundings of Šmukýřka in Košíře (15 min. by bus 123 of the Angel,5 min. walk to the natural park of Vidoule,free parking just in front of house).3 bedrooms + kitchen apartment is partially furnished and it is possible to rent it (including taxes,energy and the internet) for 17000,- CZK. We would like to welcome you at home - please write, call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179602
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.