Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKřivánkovo náměstí, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Křivánkovo náměstí, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Přímo od majitete pronájem bytu v hezkém cihlovém domě (přátelské sousedské prostředí, 10 bytů) s balkónem a zahrádkou. RK prosím nevolejte! Byt je 2+kk o rozloze 60 m2, zahrádka 20 m2 (pouze pro byt, vstup přes balkon po schodech, vhodný k posezení, bazének pro děti, grilování....). Byt je ve velmi dobrém stavu. Koupelna je se sprchovým koutem (nadstandardní velikost, kruhový 100cm), WC zvlášť s umyvadlem, velká šatna.

Kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči - lednice s mrazákem, trouba, varná deska, myčka Bosh, varná konev, mikrovlnka. Další vybavení: pračka, koupelnový nábytek, postel , skříně, knihovna, futon, psací stůl. Dle dohody další vybavení nebo bez vybavení. V domě společná uzamykatelná místnost na kola a kočárky.

K bytu patří parkovací stání na vyhrazeném místě pouze pro obyvatele domu. Je možné nabídnout k pronájmu i kryté parkovací stání na závoru s dálkovým ovládáním

Hezká lokalita Brno-Žebětín, dobrá dostupnost a vybavenost, 10 min autem na dálnici, BUS 52 směr Bystrc (TRAM 1) nebo směr Kohoutovice (možný přestup na BUS 50 na CAMPUS) na Mendlovo nám. V blízkosti les, Brněnská přehrada.

V ceně je zahrnut vysokorychlostní internet 4Mbps, agregace max 1:25.

Nájem 11.000,- Kč/měsíc + záloha 2.500,- Kč (pro 2 osoby) na energie podle skutečné spotřeby. Vratná kauce 1 měsíční nájem. Bez provize RK, přímo od majitele, férové jednáni, nájemni smlouva, bezhotovostni platby. Prosím, pouze nekuřáci.

Byt se uvolní k 1.11.2016.

Kontakt: tel. 607 988 942, petra.zbrna@seznam.cz

Very nice flat in three floor house, with balcony and garden, possible sheltered parking lot, furnished. Bathroom with shower, toilet separately, dressing room, community room for prams and bicycles.

Kitchen room with built-in electrical appliances, dishwasher, washing-machine. Other furnishing or without furniture is negotiable.

Upon request sheltered parking lot with distance control gate and second parking possibility on reserved place in front of the house. Playgrounds, sport fields, forest and Brno reservoir close by.

Nice locations Brno-Žebětín, good accessability, 10 minutes to reach a highway, BUS 52 direction Brno-Bystrc (TRAM 1) or direction Brno-Kohoutovice (change bus 52 to CAMPUS) to Mendlovo namesti.

Internet is free of charge. Price 11.000,- CZK/month + deposit 2.500,- CZK/month for the energy according to real consumption.

One moth paymant guarentee (return at the end of the contract). You will not pay any real estate commissions, as we are the direct owners. We have experience with expats and we guarantee fair deal. Please, just for no smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179694
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.