Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 700 m² bez realitky2741, Kropáčova Vrutice - Kropáčova Vrutice, Středočeský kraj

2741, Kropáčova Vrutice - Kropáčova Vrutice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu rekonstruovaný RD, HNED, P5+kk, obytná plocha 140 m2, podsklepený, na pozemku 700 m2, dvorek, zahrada. Sítě: elektřina, voda obecní, septik. Vytápění: krb + elektrický kotel/ÚT. 2x koupelna, 2x WC, půdní místnost. Nájem 12 000,- Kč/měsíčně + záloha na energie 4 000,- Kč/měsíčně. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů při podpisu smlouvy.

Dispozice přízemí - chodba, WC, sprchový kout, pokoj, místnost s krbem a kuchyňským koutem. Dispozice 1. patro - 3 x pokoj z toho jeden velice prostorný a otevřený nad schodištěm, koupelna s vanou společně s WC ( originální řešení). Vytápění elektrické a krbem, okna plastová. Vzdálenost obce Kropáčova Vrutice od Benátek nad Jizerou 10 km, Praha 33km, Mladá Boleslav 24 km, Mělník 18 km. V obci se nachází prodejna COOP, lékař dětský v nedaleké Měčeříži a Benátkách nad Jizerou. Lékař obvodní - dva ordinační dny a ostatní v Krnsku, nebo druhý obvodní lékař v Měčeříži. Mateřská škola ve výstavbě, nyní odvoz dětí zajišťuje Obecní úřad hromadně do Chotětova. Základní škola v Horním a Dolním Slivně, dobré autobusové spojení. Spojení do Mladé Boleslavi, Benátek nad Jizerou, Prahy - autobusové, možnost i vlakového spojení zastávka 1,5 km od obce. Nemovitost je taky mozne odkoupit Cena nemovitosti k jednání v případě převzetí HYPO.Kontakt- 00420. 774. 870 376

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179789
Dispozice5+kk
Podlaží140
Typ budovyCihla
Plocha700
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.