Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Byt na pronájem Praha 3 – Žižkov, Biskupcova: Zrekonstruovaný zařízený byt ve 4. patře činžovního domu s výtahem v Praze 3 na Žižkově. Byt má 1 pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, 1 ložnici, komoru a koupelnu s vanou, umývadlem a WC. Plovoucí podlahy a dlažba, pračka, plynový kotel, TV, domácí vrátný. Rychlé spojení do centra, 10 minut tramvají ke stanici metra Hlavní nádraží. Poplatky za společné domovní služby 880 Kč měsíčně na osobu. Elektřina a plyn se hradí zvlášť. V místě občanská vybavenost, stanice tramvaje cca 5 minut pěšky, nedaleko park,

sportovní areál a bazén Pražačka. Nájem 10.000 Kč. RK nevolat.

Flat for rent Praha 3 – Žižkov, Biskupcova: Reconstructed furnished 1-bedroom flat on the 4th floor of a building with a lift. Located in the location of Prague 3, neighborhood with quick connections to the center, just 10 minute by tram to Václavské náměstí or metro station. The flat has a living room with a fully fitted kitchen, one bedroom, storage and bathroom with bathtube and toilet. Wooden floors, washer, gas heating, TV, audio entry phone. Common building charges CZK 880/month/person, electricity and gas are billed separately. Shops, tram station, park, sport centrum with swimming pool in walking distance. Rent 10.000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180004
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.