Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyHellichova, Praha - Malá Strana

Hellichova, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabídka dlouhodobého pronájmu velmi pěkného zděného bytu 2+kk (60m2) s balkonem a komorou v klidném domě v Hellichově ulici na Malé Straně v Praze. Byt ve 2. nadzemním podlaží s výhledem na Petřín je kompletně zařízen - kuchyňská linka se spotřebiči, myčkou, lednicí a jídelním stolem, v pokoji je sedací souprava a televize se satelitem, v ložnici vestavěné skříně a dloulůžková postel, v komoře je automatická pračka. Příjemné a klidné bydlení nedaleko Kampy, v domě s recepcí, celodenní ostrahou a možností parkování v suterému domu (za poplatek).

Je požadována kauce ve výši 44 000 Kč.

V okolí je výborná občanská vybavenost: obchody, služby, restaurace, zahrady a parky. Velmi dobrá dopravní dostupnost do centra a ostatních částí Prahy.

Příjemné a hezké prostředí nedaleko Karlova mostu, Kampy a Vltavy. Rezidenční bydlení.

Long-term lease offer of a nice apartment 2+kk (60m2) with a balcony and the storage in a quiet house in Hellichova street in Mala Strana, Prague. Flat on the send floor overlooking Petrin is completely furnished - kitchen appliances, dishwasher, refrigerator and dining table, in living room is sofa and satellite TV, in bedroom wardrobe and double bed, in the storage is automatic washing machine.

Pleasant and peaceful living near Kampa, in a house with reception, security and possibility of parking in the basement (extra fee).

Required deposit of 44 000 CZK.

There are excellent amenities: shops, services, restaurants, gardens and parks. Very good access to downtown and other parts of Prague. Pleasant and nice environment near Charles bridge, Kampa and Vltava. Residential housing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180112
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.