Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - Troja
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 217 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


  Exkl. prodej slunného bytu po rekonstrukci na okraji sídliště, klidné okolí, výhled do přírody. Udržovaný byt o rozloze 72m2 se nachází ve 2.patře samostatného dvouvchodového bloku. Z předsíně je vchod do moderní kuchyně (praktická kuchyňská linka včetně myčky, sporáku, mikrovlné trouby a lednice), dále do prostorného obývacího pokoje s přístupem na šestimetrovou lodžii (jižní orientace s volným výhledem do přírody, soukromí). Z chodby je také přímý vchod do dalšího pokoje (ideální využití jako dětský pokoj), dále do rekonstruované koupelny a samostatného WC. Další pokoj (ložnice) je přístupný z obývacího pokoje. Podlahy jsou kvalitní plovoucí,...

v kuchyni keramická dlažba, okna plastová se žaluziemi. K bytu patří vlastní sklepní kóje (1,5m2), k dispozici je dále společná kolárna a sušárna. Parkování je možné před domem, v okolí je kompletní občanská vybavenost (škola, školka, obchody, zdravotnictví). Výhodou bytu je dobré spojení s centrem Prahy (autobusová zastávka MHD přímo před domem, návaznost na metro C - Kobylisy) a zároveň klidné bydlení na okraji zástavby hned u oblíbeného lesoparku, nedaleko ZOO.

K nastěhování: 15/4/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18018
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha75
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.