Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitky17. listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

17. listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 722 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 3+1 po rekonstrukci v Mladé Boleslavi. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu z roku 1991. V domě jsou nové vstupní dveře, plastová okna, nový výtah dle EU, zateplení. K bytu náleží sklep.

V bytě se nachází kuchyňská linka ( kombinace bukové dýhy a masivu) s vestavnými spotřebiči ( myčka, plyn. sporák, el. trouba). Z obývacího pokoje je přístup na velkou lodžii s výhledem do parku s dětským hřištěm. V bytě je také zrekonstruovaná koupelna s plastovou vanou a bezpečnostní skleněnou zástěnou a oddělené WC - zděné jádro. V chodbě je vestavěná skříň včetně komory vhodné na umístění 2 cyklistických kol apod. V bytě jsou bezpečnostní vstupní dveře. Do bytu je zaveden internet a možnost připojení na kabelovou televizi. V okolí veškerá občanská vybavenost - obchody, MHD, lékař, škola, školka, hřiště, park. Ihned k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180236
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.