Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyČervený kopec, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Červený kopec, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt ve stylovém romantickém komplexu Rustikal,areál s nádvořím,má své kouzlo,musi se vidět. Blízko centra, cyklostezky, lesa,sousedí s kultovní Kamennou kolonií s vyhlášenou hospůdkou,2min tramvaj,do cenra 5minut.Byt komfortně vybavený,internet,nová kuchyně s troubou,sklokeramickou deskou,mikrovlnkou,varnou konvicí,lednicí,jidelní stůl, psací stůl, konferenční, 4židle,pohovka,TV, knihovna, átriova originalní okna,půdní trámy,šatní skříň v předsíni,v koupelně vana,pračka, žebřík na sušení,plovoucí podlahy.Nábytek je na fotkách ještě starý, nestihla jsem nafotit. Místo terasy celý areál zahrady k užívání.Volné od 1.8.Vřele doporučujeme.

Můžete volat 605299987 nebo psát na gabriela.mauerova@fedex.com

Very special and beautiful flat near the center, but also the wood,,romantic place, you need to see it,2 min to tram,5 min to the center. Full furnished, internet connection, including new modern equiped kitchen, tables,chairs,sofa,TV, wooden floor, bath,atrium windows,all garden for use. In the picture there is still old furniture, I had no time to take new photos. Free since 1st of August. Strongly recommended.You can contact us 605299987 or gabriela.mauerova@fedex.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180274
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.