Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyCacovicka, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Cacovicka, Brno - Husovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby1 699 Kč


 Pronajmu krasny byt 1+kk 10 min od centra, v klidne vilkove oblasti na ulici Cacovicka. Jedna se o nadstandardni bydleni v rezidenci Nad rekou, soukromy vjezd do objektu automatickou branou na dalkove ovladani, soukrome kryte parkovaci stani v objektu, velka zahrada nad rekou. Byt je situovan na jih, je nadstandardne zarizeny. Koupelna s bidetem a velkym sprchovym koutem. Francouzske okno, plovouci podlahy v obyvaci casti a v loznici, dlazba v koupelne a v chodbe. Velice klidna oblast blizko turisticke a cyklisticke stezky.

Bez poplatku realitni kancelari.

K nastěhování: začátkem července 2012

 Rent a beautifull new 1room flat in a residence just10mins from the centre. Private entrance through an automatic gate, private parking place, big garden. The flat is situated in the first floor, it's completely furnished, it has matrimonial bed, wardrobe, very comfortable sofa which can be use as another bed for 2 people, nice modern kitchen, and french window. The bathroom is furnished with washing machine, lavatory, bidet and a large shower for 2 people. A large garden next to the river is situated behind the building. Very quiet and calm area.

Without a fee to the real estates agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18041
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.