Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyMošnova, Praha - Smíchov

Mošnova, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem moderního zrenovovaného bytu o výměře 75m2 v Praze 5, v cihlové zástavbě, blízko metra Anděl. Byt je řešený jako 3+kk + pracovna/šatna a skládá se z velkého světlého obývacího pokoje s kuchyňskou linkou (nové spotřebiče - sklokeramická deska, lednice s velkým mrazákem, trouba) a druhého velkého světlého pokoje, oba s nádherným výhledem na Prahu. Z předsíně se kromě 2 velkých pokojů vstupuje do 2 menších pokojů -jeden je s komorou a šatnou a druhý je ideální jako pracovna, případně pokoj pro mimino nebo velká šatna, oba s výhledem do zahrady. Koupelna má velkou vanu, WC je oddělené. V celém bytě jsou nádherné zrenovované dřevěné parkety a ve 2 menších pokocích jsou nové plovoucí podlahy. Byt je vhodný zejména pro mladou rodinu s dětmi (ne na spolubydlení s ohedem na rozdílnou velikost pokojů) na dlouhodobý pronájem. Celá nemovitost prošla rekonstrukcí, před domem je zahrada k užívání nájemcům. V okolí je veškerá občanská vybavenost a dopravní spojení, kulturní i sportovní vyžití.

Volný od 1.listopadu 2016

We rent a modern renovated apartment used as a 3+ kk+small room (office or walk-in closet or baby room)75sqm, in Prague 5, brick building, near the metro station Andel. There is a large sunny living room with nice view to Prague, with fully equiped kitchen with new appliences, one large sunny room and 1 room with small dressing room and 1 small room (office, baby room or large walk-in closet) both with garden view, bathroom with big bath, separate toilets. All rooms are accessible from the hall. Nice garden in fromt of the building can be used by all tenants. The apartment is suitable for a young family with children. In the surroundings there are all amenities and transport lines, cultural and sports activities.

To be rent from 1. November 2016

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180487
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.