Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyDubová, Brno - Jundrov, Jihomoravský kraj

Dubová, Brno - Jundrov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází v klidné lokalitě městské části Brno-Jundrov, kde převládá zástavba rodinných domků bez sídlišť s panelovými domy. Dobrá dopravní dostupnost (zastávka MHD se nachází cca 100 m od domu). Byt se nachází v 7. patře z 8mi a má výměru 32 m2, z toho pokoj 16 m2, kuchyně 7,5 m2, Koupelna+WC 3,1 m2, sklepní kóje 2 m2. K bytu náleží terasa na patře společná pro 3 byty, v domě je kočárkárna. Dům má nová plastová okna (od roku 2007), dům je celý zateplený včetně střechy (od roku 2008). Byla provedena taktéž rekonstrukce vchodu a v roce 2011 byl vyměněn výtah. Dům má bezbariérový přístup. V blízkém okolí se nacházejí služby (praktický lékař, obchody, restaurace, škola, školka, pošta, sportovní hala) a zároveň se jedná o jednu z nejhezčích, nejklidnějších a nejžádanějších lokalit v Brně. V okolí se nachází cyklostezka a pěší zóna po břehu řeky Svratky, hned za domem je les. Vhodné pro rodinu s dětmi, staré lidi, ale také ty, co mají rádi klid a zároveň chtějí bydlet v blízkosti centra města. Byt má koupelnu spojenou s WC v původním jádře. V kuchyni jsou nové obklady u kuchyňské linky. Náklady na bydlení vč. fondu oprav cca 3000 kč. V domě je dostupný rychlý a levný internet do UPC.

Flat is situated in peaceful locality in Brno-Jundrov. Public transport stop is within 100 m. Dispositions of flat are: living room 16 sqrm, kitchen 7.5 sqrm, Bathroom and toilette 3.1 sqrm, cellar 2 sqrm. Flat has shared terrace for 3 flats on the same floor and pram room. The apartment building is after reconstruction. Flat has new energy sparing windows, whole building and roof is newly thermally insulated. Public parts were also reconstructed and there is installed new elevator. The building is wheelchair accessible. Services (GP, grocery, restaurants, school, kindergarten, post office, gymm). Jundrov is demanding and silent locality. Behind the house is wood and close to the apartment house is situated bikeway following Svratka river. Locality is well-liked by people, who likes silence but want to live close to the city center. There is fast and cheap internet connection available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180553
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.