Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Kancelář
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej kanceláře 2+1 • 75 m² bez realitkyOpletalova, Praha - Nové Město

Opletalova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena4 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Slunný, tichý byt jen 50m od Václavského náměstí, dispozičně velmi vhodný pro kancelářské prostory - 3 velké místnosti, hala, prostorná koupelna, WC - lze propojit/zřídit 2WC. V hale vestavěné skříně a komora, které lze využít k zvětšení haly (okno do světlíku). V kuchyni kuchyňská linka a plynový sporák. Nové odpady, voda a elektřina. V domě je kotel pro topení v domě, v bytě průtokový ohřívač na vodu. Stropy 3,6m, možnost vybudování patra. Dům je do 2. patra využit již nyní jako kanceláře včetně nebytových prostor v suterénu domu. Možnost komerčního využití/inzerce u vchodu do domu. Poplatky 3.800kč vč. FO (20kč/m2). Cena k jednání.RK nevolat.

Sunny and quiet apartment in center (only 50m from Wenceslav square) layout is very suitable for office space - 3 large bedrooms, hall, spacious bathroom, toilet - you can connect / establish 2WC. The hall and closet wardrobes that can be used to enlarge the hall (the skylight window). New waste, water and electricity. The house has a boiler for heating in the house, water heater in an apartment on the water. Ceilings 3.6 m, the possibility of building floor. The house is the 2nd floors used as offices now including non-residential space in the basement. The possibility of commercialization / marketplace at the entrance to the house. Fees 3.800czk incl. fond of reconstruction (20czk/m2). Price for negotiation.RK not calling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180595
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.