Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyNezvalova, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Nezvalova, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímému a solidnímu zájemci nabízím k prodeji byt 3+1 s balkonem, sklepem a dvěma komorami v osobním vlastnictví o výměře 63m2. Byt se nachází v 1.NP čtyřpatrového panelového domu v ulici Nezvalova. Dům prošel kompletní rekonstrukcí - nová plastová

okna, zateplení domu, fasáda, vchodové dveře, stoupačky. Byt je v původním stavu, udržovaný, čistý, původní umakartové jádro a kuchyňská linka, k okamžitému nastěhování. Velmi nízké provozní náklady a to 3.600,-Kč/měsíc včetně fondu oprav. Do několika minut chůze veškerá občanská vybavenost -

MHD, škola (7. ZŠ), školka, jesle, vlakové nádraží, lesopark Mostná hora, za domem dětské hřiště, nákupní centrum Albert, Družba. Zájemci o prohlídku volejte na číslo 728 352 926.

I am offering to straight and solid candidate a flat 3+1 (63m2) with balcony, celar and two chambers in personal ownership. It is situated in groundfloor of four-floors panel house. House is after complete reconstruction - new plastic windows, insulation, facade, main door, riser pipes. Flat is in original state, in good condition, well maintainded, with formica bathroom and toilet, its possible to move in immediately. There is very low payment for energies 3600Kč/month – repairs fund included. Just few minutes walk there is local bus station, basic school, kindergarten, creche, train station, wood park Mostná Hora, playground, shopping centre Albert, Družba. For visitation please call this number: 00420 728 352 926.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180613
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.