Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyMalešická, Praha - Žižkov

Malešická, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena3 180 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 269 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Slunný byt v 5NP budovy s výtahem přímo na Basilejském náměstí, v blízkosti parků Parukářka a Židovské pece. Byt má plně vybavenou kuchyň s jídelním prostorem a spíží, 2 velké místnosti, koupelnu s vanou, samostatné WC a vstupní halu. Nerušené výhledy, orientace kuchyně a jednoho z pokojů do vnitrobloku plného zeleně, druhá místnost orientována na Basilejské náměstí. Nové obklady v koupelně a WC, nová kuchyňská linka. Budova má novou fasádu, střechu, okna a kotelnu. Na střeše budovy je obyvatelům domu k dispozici prostorná terasa. Výborné spojení do centra (2 zastávky tramvají k metru Želivského, nebo Palmovka, 15 minut autobusem na Florenc (zastávka přímo před domem). Poplatky za společné služby vč. topení, vodného a stočného 3.400,-Kč/měs.

Bright and sunny 1-bedroom apartment on the 4th floor of a building with lift located at Basilejske nam. square with Parukářka and Židovské Pece parks close by. Fully fitted eat-in kitchen with pantry, 2 spacious rooms, bathroom with bath tub, separate toilet, and entry hall. Unobstructed views, kitchen and one of the rooms are oriented into the green courtyard, second room oriented into Basilejs. Nam square. New tiling in the bathroom and WC, new kitchen. The building has new facade, roof and windows. Two tram stops to Želivského or Palmovka metro station, 15 minutes by bus to the center (the bus stop is just in front of the building). Common charges incl. heating and water CZK 3.400,-/mo.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180621
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.