Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyWiesenthalova, Praha - Řeporyje

Wiesenthalova, Praha - ŘeporyjeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Doposud neužívané bydlení ve 2.np. perfektně udržované a čisté novostavby v tichém prostředí. V bytě je zrušená příčka mezi pokoji a tím byl získán jendolitý prostor o výměře 45,7m2 a dispozice bytu předělána na 1+KK. V případě zájmu, je po dohodě možno pokoje oddělit posuvnými stěnami. Byt disponuje půlkruhovým balkonem 2,8m2. Výhled z bytu je západním směrem, z balkonu i na jih a částečně na sever.Kuchyňská linka v moderním designu je osazena novými kvalitními spotřebiči Electrolux (lednice s no-frost mrazákem, varná deska, digestoř, trouba s grilem, úsporná myčka). Koupelna je vybavena novou pračkou AEG. K dispozici je podzemní garážové stání (1000Kč/měs.) dostupné výtahem. Možno zřídit tel. linku, internet i satTV. Byt je volný ihned k nastěhování. Prohlídky po dohodě na tel.č. 720 758 509.

Brand new, still unused studio apartment (two rooms join to one large room - 45,7sqm) with balcony within walking distance of the metro - Luka. Well equipped kitchen (refrigerator with no-frost freezer, dishwasher, etc.) in a modern design. The bathroom is fit out with a new washing machine. There is an underground garage (1000Kč/měs.) accessible by lift. Possible to provide fix phone, SAT, TV and Internet access. The apartment is available immediately for use. Don't hesitate to call +420 720 758 509.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180886
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.