Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk situovaný v Praze 3 k dlouhodobému pronájmu. Byt je po nedávné kompletní rekonstrukci, je tichý a světlý s výhledem do dvora. Má celodřevěné podlahy, samostatné etážové topení a je plně zařízen a vybaven včetně koupelny s pračkou a kuchyňské linky se sporákem a mikrovlnkou. Dále jsou k dispozici UPC TV a internet. Byt je ideální pro pár nebo jednu osobu. Dům je vybaven výtahem. Byt má výbornou polohu, velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (10minut do centra), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B.

Nájemné činí 10.800,-Kč za měsíc a poplatky 2.500,-Kč za měsíc (plyn a elektřina). Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820

This recently-renovated flat is a bright and quiet 2+kk flat located in Prague 3 and is available for long-term rent. Facing the inner courtyard, the flat is fully-furnished, with hardwood floors in the living room and bedroom, complete kitchen with microwave, full bathroom, satellite TV, internet and washing machine. Ideal for a couple or a single person. The building has an elevator, and the landlord speaks perfect English. Very close to public transportation, with excellent tram and bus connections to city center, only 10 minutes away, and close to two different metro lines (lines A & B)..

Rent is CZK 10,800 per month plus CZK 2,500 per month for utilities. A refundable security deposit is required.

For more info, call Jan (owner) at +420 777 310 820

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181053
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.