Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej garáže • 1 m² bez realitkyWolkrova, Ostrava - Zábřeh-Hulváky, Moravskoslezský kraj

Wolkrova, Ostrava - Zábřeh-Hulváky, Moravskoslezský kraj
Cena1 Kč


vyhlašuje výběrové řízení na prodej stavbu bez čp/če na pozemku p.č.st. 430/9 – garáže a pozemek p.č.st. 430/9 – zastavěná plocha a nádvoří na LV 330, k.ú. Hulváky. Správcem oceněno částkou ve výši 150.000,- Kč.

Písemné nabídky v zapečetěné obálce s označením „Garáž“ zasílejte na adresu JUDr. Ilona Křížková, Sokolská třída 11, Ostrava, a to nejpozději do 19.3.2012, 12.00 hod. Písemné nabídky musí být v této lhůtě doručeny na výše uvedenou adresu. K opožděným nabídkám nebude přihlíženo.

Zájemce o koupi nemovitostí je povinen ve stejné lhůtě složit kauci ve výši 10.000,- Kč, a to na účet č. 5194813001/5500 vedený u Raiffeisenbank, a.s. Kauce bude započtena na kupní cenu. Zájemce, který ve výše uvedené lhůtě nesloží kauci, nebude zahrnut do výběrového řízení. Složení kauce je povinné pro účast ve výběrovém řízení.

Písemné nabídky musí obsahovat:

Označení nemovitostí, specifikaci kupujícícho včetně uvedení kontaktních údajů (adresa, email, tel.), uvedení nabízené kupní ceny. Kupní cena musí být zaplacena nejpozději ke dni podpisu kupní smlouvy.

Vítězem výběrového řízení bude osoba, která splní výše uvedená kritéria a nabídne nejvyšší kupní cenu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181138
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.