Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 77 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - Troja
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 481 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


NOVA ATRAKTIVNI SLEVA! Byt se nachází v novostavbě z r.2002, v 9.patre z celkovych 11. V domě je recepce 24 hodin s příslušným servisem, bezpecnostni vstupy. Byt byl původně projektován na přepažení do řešení 3+kk. V cene bytu vybavena kuchynska linka. Možno přikoupit garážové stání primo v dome. Výhled na centrum města, v okoli velmi dobra infrastruktura (skola, obchody, poliklinika, MHD). V okoli Cimicky haj, pesi vzdalenost do prazske ZOO v Troji i do Botanicke zahrady. Vyhled na Prahu, k dispozici IHNED.

K nastěhování: 2/07/2009

Attractive NEW PRICE! Appartment in Prague 8 (Troja), 2+kk, 77m2: Newly build house from 2002, on the 9th floor out of 11 floors, with a 24-hour reception and top security camera system. Immediately available. Parking possible in the garage below the house, places still available for purchase for a very attractive price. Walking distance to the Prague Zoo in Troja and Botanic Garden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18134
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha77
Podlaží9
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.