Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyGercenova, Praha - Hostivař

Gercenova, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný byt 3+1/2L v klidné lokalitě u hostivařského lesoparku. Byt má tři samostatné neprůchozí pokoje a malý obývák s kuchyní. Krásný výhled ze 14.patra do zeleně, JZ orientace, dvě velké lodžie. Dům má nové zateplení, vestibul i výtahy. Přes ulici sportoviště UK (plavecký bazén, atletický stadion, tenisové kurty..) a pár minut od domu Hostivařský lesopark. Dobrá dopravní dostupnost - 10min busem na metro A - Skalka, 15min na metro C - Háje, 10 minut pěšky na Nádraží Hostivař (vlak i tram). Nájem 8000kč+poplatky 1500kč/osoba. Vhodné i pro studenty.

Volný ihned. RK nevolat.

Sunny apartment with three bedrooms and small kitchen with livingroom on 14th (last) floor of prefabricated tower block. Sport center with swiming pool and athletic stadium or golf area in the neighborhood. Five minutes by foot to the forest park, ten minutes by bus to the metro.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181342
Dispozice3+1
Podlaží14
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.