Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - Troja
Cena2 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 007 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme Vám krásný, slunný byt 2+kk v 7. patře novostavby z roku 2004 (Trojský Vrch). Celková rozloha 45 m2, z toho 3 m2 lodžie. V ceně je zahrnuto garážové stání v 1. podzemním podlaží, pouhých sedmdesát kroků od vchodových dveří, a sklep 3 m2. Cena dále obsahuje kuchyňskou linku (včetně spotřebičů) a vestavěnou skříň. Byt je orientován západně, s pěkným výhledem na Prahu. Dům je 24 hodin hlídán bezpečnostní službou.

Byt se nachází v exkluzivní zelené lokalitě, pouze pár minut chůze od botanické zahrady, zoologické zahrady, přírodní rezervace, ale i polikliniky, pošty, obchodních center (Krakov, Penny, Albert, Billa).

Autem 15 minut do centra, busem 5 minut metro C - Kobylisy (Václavské náměstí 25 minut).

K nastěhování: 1/6/2009

 We offer you a nice, sunny flat 2+kb in 7th floor of a new building built in 2004 (Trojský Vrch). Total area 45 m2, includes 3 m2 loggia. The price includes garage parking place in 1st underground floor, just seventy steps from front door, and 3 m2 cellar. The price further includes kitchen unit and built-in wardrobe. The flat is oriented to west with a nice view to Prague. The house is 24h supervised by security service.

The flat is situated in exclusive green locality, just a few minutes by walk from botanic garden, ZOO, nature preserve but also from policlinic, post-office, shop centers (Krakov, Penny, Albert, Billa).

Center can be reached in 15 minutes by car. 5 minutes by bus is Metro line C – Kobylisy (Wenceslas sq. can be reached by public transport in 25 minutes)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18144
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha45
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.