Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyChvatěrubská, Praha - Čimice

Chvatěrubská, Praha - Čimice
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 724 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt se nachází v panelovém domě ve velmi klidné části Prahy 8 v blízkosti chráněné krajinné oblasti „Draháňské údolí“. Dům je po celkové rekonstrukci. V roce 2012 bylo dokončeno celkové zateplení domu vč. přípojky k novému dodavateli tepla, což přináší celkovou roční úsporu pro obyvatele v řádu statisíců korun. Zrekonstruovány byly i výtahy a společné prostory domu vč. sklepů, stoupaček, elektrorozvodů atd. Jednotlivá okna byla osazena venkovními roletami na dálkové ovládání, které obyvatelé ocení v letních měsících na regulaci přímého slunečního svitu a v zimě fungují také jako částečná izolace unikajícího tepla z bytu. V domě je rozvod kabelové televize a internetu.

V této lokalitě je dostupné veškeré občanské vybavení (obchod 50m, škola, školka, zdravotní péče,pošta) Velmi dobrá je dostupnost do centra města. Stanice metra je vzdálena cca 2km, což je 7 min. jízdy autobusem. V blízkosti domu jsou dvě autobusové zastávky. Nedaleko je Zoologická i botanická zahrada, několik lesů a výborná možnost sportovního vyžití (kurty, posilovna, squash, dětská hřiště taktéž zrekonstruovaná v loňském roce.)

Byt 2+1 o rozloze 53m2 je z větší části zrekonstruovaný. Nový rozvod elektřiny v celém bytě vč. přípravy na novou kuchyňskou linku. Nové stěny, sádrokartonové stropy vč. bodových světel, plovoucí podlahy v chodbě, kuchyni a obýváku vč. betonových podkladů. Rozvod televizního signálu připraven do celého bytu. Ložnice o rozloze 20m2 je samostatná, do kuchyně 8m2 se vchází přes obývák, který je velký 14m2. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou troubou, ale je zde připravena i elektrická zásuvka k varné desce. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2m2. Byt je vybaven kvalitními bezpečnostními dveřmi s tzv. pavoukem. Velmi nízké jsou celkové náklady bytu, a to 4600,- činí nájem včetně příspěvku do fondu oprav+zálohy na energie. Nájem ani příspěvek se tento rok nebude zvyšovat. Výhodou je velmi dobře fungující družstvo vlastníků, které má dobré výsledky v hospodaření s financemi. Parkování před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181481
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.