Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 15 m² bez realitkyKoniklecová, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Koniklecová, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč


Hledáme 2 spolubydlící – nejlépe pár - do samostatného neprůchozího pokoje ve 4+1 v Novém Lískovci na ulici Koniklecová. V pokoji jsou dvě postele, dvě skříně a noční stolek. Celkem v bytě budou bydlet 4 lidi, takže nám jde spíš o pohodovější bydlení, než o bydlení v 8 lidech za co nejmenší

nájem. Obývací pokoj je společný, je z něj také vchod na lodžii (možnost mít zde třeba kola). Samozřejmostí je vybavená kuchyň (lednička, mikrovlnka, sporák, nádobí…), koupelna (pračka) a WC. Dům je nově zateplený a má nová plastová okna. Cena za nabízený pokoj je 3000,-/osobu včetně inkasa a internetu. Na začátku se platí 1 nájem vratná kauce. Jde o ideální lokalitu pro ty, co studují/pracují v Kampusu nebo na ESF (dojezdnost do 10 minut). V okolí je dobrá vybavenost – MHD (26, 50), supermarket, pošta, bankomaty, cyklostezka. Nastěhování je možné od 1. dubna. Prohlídky ideálně v pracovní dny večer. V případě zájmu pište na ruda.stastny@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181572
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha15
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.