Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 12 m² bez realitkySpodní, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Spodní, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


---CZE---

Nabízím na pronájem pokoj v byte 4+1, tiché okolí, v blízkosti: AT&T, Univerzitný campus, Lufthansa. Pokoj je plně zařízený, nový plastový okná, dobrý topení, internet od UPC, TV. Kuchyň je plně zařízená + práčka. Byt se nachází na Spodní 8, výtah v budove. Dobrý dopravní spojení (Vyhlídalová, Švermová). V blízkosti bytu je park pro sportovní aktivity, obchody: 2xAlbert a Kaufland. Cena 5000 Kc včetně energií, záloha je jeden měsíční nájem. Majitel mluví Česky, Anglicky, Nemecky.

---ENG---

One bedroom to rent in a 4+1 flat, quiet place, near AT&T, university campus, Lufthansa. Room is 12m2 fully furnished, new windows, good heating, internet from UPC, TV. Kitchen is fully equip + washing machine.

The flat is situated on street Spodni 8, floor 2/11, elevator in building. Very good connection with public transportation (Vyhlidalova, Svermova). Near the flat is a park with sport activity, markets: 2xAlbert and 1xKaufland.

The price is 5000kc with utilities included, deposit one rent. Owner speaks Czech, English and German.

ENG: 774350382

CZK: 774350426

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181617
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha12
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.