Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPeluškova, Praha - Kyje

Peluškova, Praha - Kyje
Cena3 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 185 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


 Nabízíme Vám nový moderní byt 2+KK+2B, OV v novostavbě. 10 min od metra trasa B Rajská zahrada nebo 5 min. od metra Černý most . K nastěhování v červnu 2009. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažby, obklady, vybavená koupelna a WC, plastová okna, příprava na pračku, myčku. V ceně také garážové stání. V místě bydliště je veškerá občanská vybavenost, školy, školky, nákupní centrum Černý most. Byt se nachází v 3 podlaží. Přímo majitel, RK nevolat. Spěchá.

 

Beautiful, bright 2-bedroom apartment with 2 balconies in a residential project Novy Hradek near yellow metro Rajska Zahrada or Cerny Most (perfect connection to the centre)! Total area is 50.02 sqm. Flat is located on the 3th floor. There is also a large cellar and a parking slot in the garage (included to the total price). The residence is situated in very desired location- there is a nursery, school, supermarkets, restaurans, post office, pharmacy, hospital, banks, sport clubs. Great offer for a family!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18164
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha50
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.